Taylor Swift glumi u novom filmu uz Roberta De Nira i Margot Robbie

Jedna od trenutno najpopularnijih američkih pjevačica Taylor Swift glumit će u novom filmu Davida O. Russella uz zvjezdanu glumačku postavu koju čine Robert De Niro, Margot Robbie, Christian Bale, Rami Malek, Zoe Soldana, Mike Myers, Chris Rock i drugi.

Redatelj, scenarist i producent David O. Rusell novi film drži u strogoj tajnosti pa osim podatka da iza njega stoji Disney nije poznata radnja filma kao niti sam naziv filma. Međutim, s obzirom na dosadašnje filmove i uspjehe Davida O. Rusella vjerojatno je u pitanju novi blockbuster. U njegovoj filmografiji posebnu su se istaknuli filmovi ‘Američke varalice’, ‘Tri kralja’, ‘U dobru i zlu’ i ‘Joy’.

To je ujedno i prva velika filmska uloga za Taylor Swift od uloge u mjuziklu ‘The Cats’ Andrewa Lloyda-Webbera 2019. godine za koji je napisala i pjesmu ‘Beautiful Ghosts’. Taylor Swift je debitirala epizodnom ulogom u filmu ‘Valnetinovo’ Garrya Marshalla 2010. godine. Što se pak glazbe tiče nedavno je oborila  rekord po broju prodanih vinila svog osmog studijskog albuma ‘Evermore’ u jednom tjednu u SAD-u koji je prije nje držao Jack White.

Komentiraj