Tantra Spirit Festival

Tantra Spirit Festival vas poziva da isprobate nešto posve drugačije

Veliki međunarodni tantra festival u Hrvatskoj donosi jedinstvenu mješavinu tantre i šamanizma praćenih plesom, glazbom, raznim umjetničkim izvedbama, ritualima i meditacijama pod vodstvom međunarodno priznatih učitelja. Opuštajuće događanje su organizirali šaptačica biljkama Dolores Antić i duhovni istraživač i internacionalni učitelj Dhyan Niten.

Tantra je put za ljude koji žele upoznati sebe, produbiti svijest i slaviti sve aspekte života. Organizatori najavljuju istražavinje tema pet elemenata – zemlja, voda, vatra, zrak i eter. Ključna riječ je prihvaćanje, tantra dopušta da se prepustite svojim željama, ali na način kako bi se produbili izvan želje i potreba površine, prema krajnjoj želji za ljubavlju i svijesti. Čitava energija života može se promatrati kao seksualna energija, kreativnost, kao međudjelovanje svijesti i ljubavi, muške i ženske energije.

Organska hrana, meditacija, joga, predavanja i slavljenje života uz najljepše zalaske sunca očekuju vas na Tantra Spirit Festivalu od 10. do 15. lipnja u čarobnom resortu Crvena Luka, u Biogradu na moru.

Komentiraj