Veliko slavlje diljem Hrvatske zbog subotnje pobjede Hrvatske nad Rusijom u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Zagrebu je imalo i svoju tamnu stranu. Zagrebačka policija izvijestila je da je nekoliko osoba ozlijeđeno, a jedna je osoba poginula nakon što je pala s prozora petog kata stambene zgrade.

U subotu oko 23:30 sati došlo je do eksplozije još uvijek nepoznatog pirotehničkog sredstva, čije su krhotine teško ozlijedile 20-godišnjaka. Liječnička mu je pomoć pružena u KBC Sestre milosrdnice, a policija provodi kriminalističko istraživanje.

Zagrebački su policajci u noći sa subote na nedjelju imali i nekoliko intervencija zbog fizičkih napada. Oko 0:25 sati više nepoznatih osoba na Trgu Petrice Kerempuha fizički je napalo 26-godišnjaka i 37-godišnjaka, pri čemu je stariji muškarac teško ozlijeđen. Oko pet sati ujutro u Ulici Izidora Kršnjavoga, nekoliko također nepoznatih napadača teško je ozlijedilo 34-godišnjaka i lakše 31-godišnjaka.

Tijekom noći na nedjelju, oko 3:10, u Maksimiru je poginuo 43-godišnjak koji je najvjerojatnije pao s prozora petog kata. Policija navodi kako slučaj tretira kao nesretni slučaj sa smrtnom posljedicom.

Komentiraj