Samo godinu dana nakon što je napustio Serie A, Mateo Kovačić mogao bi se vratiti na Apeninski poluotok. Prema pisanjima talijanskih medija, u borbu za hrvatskog reprezentativca Milanu se priključio i talijanski prvak Juventus.

Talijanski mediji javljaju kako će se predsjednici klubova Florentino Perez i Beppe Marotta sastati sljedećeg tjedna. Jedna od gorućih tema biti će Alvaro Morata, ali ‘popričat’ će i o Kovačiću. Prema talijanskim dnevnicima, Juventus bi Kovačića htio na posudbu, dok ‘Kraljevski klub’ želi prodati Hrvata za 25 milijuna eura. Navodno je i trener ‘Stare dame’ Massimiliano Allefri dao ‘zeleno svjetlo’ za dovođenje veznjaka.

Kovačić je sezonu u Real Madridu zaključio – na tribinama. U finalu Lige prvaka trener Zinedine Zidane Kovačića nije vidio niti na klupi. Real je 22-godišnjaka kupio dok je trener još bio Rafael Benitez. Interu su tada platili 30 milijuna eura. Od prošlog ljeta, Kovačić je skupio samo 1414 minuta u igri, a kada je na klupu Reala sjeo Zidane, hrvatski je reprezentativac praktički nestao s radara.

Komentiraj