TALIJANI NE POŠTUJU HAJDUK ‘Gattuso se vratio na klupu. Daleko od odličnog nogometa’

Autor:

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

‘Hrvati su izabrali Gattusa jer može podnijeti pritisak neće predati se čak i u turbulentnom klubu kao što je Hajduk, ali on je sad daleko od svjetla pozornice odličnog europskog nogometa’…


Pomalo podcjenjivački se u talijanskim medijima piše o odluci bivšeg trenera Milana i Napolija da dođe u HNL i preuzme Hajduk:

Gennaro Gattuso će se vratiti svojoj trenerskoj karijeri u Hrvatskoj, gdje će voditi Hajduk iz Splita. Iznenadan izbor je bio snažna želja sportskog direktora kluba, Nikole Kalinića. On je izabrao Gattusa nakon što je dobio ‘ne’ od bivšeg trenera u Serie A, Hrvata Ivana Jurića‘, piše talijanski Fanpage.

ČEFERIN NAS ODMAH ‘POKOPAO’? ‘Hrvatska je u drugom redu! Ovo je poker favorita za naslov prvaka Europe…’

Hrvati su izabrali Gattusa jer može podnijeti pritisak čak i u najintenzivnijim situacijama i zato što smatraju da se neće predati čak i u turbulentnom klubu kao što je Hajduk. Gattuso se vraća trenerskom poslu, ali daleko od svjetla pozornice odličnog europskog nogometa’, zaključuju u Fanpageu.

SELAHI PAŠALIĆU: ‘OSTANI’ Rijeka čeka milijune. Marco kao Labrović… Na izlaznim vratima

CalcioNapoli24 javlja:

‘Gattuso je više od mjesec dana pregovarao s klubom iz saudijske prve lige, Al-Taawounom, i ponuđeni su mu silni milijuni, ali je na kraju to odbio i prihvatio Hajduk jer to smatra puno boljom prilikom’, pišu iz Gattusovog bivšeg kluba.

‘RAZBIJENA VOJSKA, ANARHIJA! U ŠOKU SAM’ Što se događa s U-21 Hrvatskom? Primili 13 golova u tri utakmice

Gattuso kreće iznova u Hrvatskoj. Potpisao je ugovor s jednim od najuspješnijih hrvatskih klubova do 2026. godine. Bit će to težak zadatak za Gattusa: biti kompetitivan za naslov u klubu koji ga nije osvojio od sezone 04/05. Gattuso je praktički dogovorio sve s jednim klubom iz Saudijske Arabije, ali je na kraju izabrao Hajduk’, javio je, na ‘Čizmi’ iznimno popularni. Sky Sports Italia.

Sofascore

HNS predstavlja – Vatreni uoči Eura: Joško Gvardiol

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.