Trener Real Madrida Zinedine Zidane nahvalio je nogometaša West Hama i francuskog reprezentativca Dimitrija Payeta, nazvavši ga ‘jednim od najvažnijih nogometaša Europe’.

Payet se nametnuo kao najveća zvijezda Francuske na Europskom prvenstvu, a zabio je i dva lijepa i odlučujuća pogotka za domaćine EURO-a. I njegovu igru hvale svi stručnjaci, a najveći europski klubovi počeli su borbu za sjajnim Payetom, kojeg je Slaven Bilić protšle sezone doveo u West Ham i pod čijom je ‘režijom’ zablistao.

Real Madrid ima naviku otvorene i javne hvale igrača koje kasnije dovedu na Santiago Bernabeu. Isto su napravili i s Lukom Modrićem i Garethom Baleom. “Kakva odlična priča. Payet je oduvijek bio talentiran, ali sada s 29 godina dobiva poštovanje koje zaslužuje. Veliki je pritisak na mladim igračima, a Dimitri je pokazao da se uspjeh ne mora dogoditi odmah na početku”, priča Zidane.

Naglašava kako Payet nikada nije odustao, a sada se prometnuo u jednog od najvažnijih i najtalentiranijih nogometaša ne samo u Francuskoj, nego u cijeloj Europi. “Payet je imao sjajnu sezonu s West Hamom, koju sada nastavlja na EURO-u. Bio bi veliko pojačanje za sve europske klubove, toliko je talentiran. S perspektive trenera – on je sve što tražite od ofenzivnog veznjaka”, nahvalio je Zidane Payeta, prenosi Independent.

“Zabija golove, asistira. Svi ga klubove žele jer je stalno sve bolji i bolji”, zaključuje Zidane. West Ham i Slaven Bilić vrlo su zabrinuti jer su svjesni da bi nakon EURO-a mogli ostati bez svoije najveće zvijezde.

Komentiraj