Press/DC Entertainment/Warner Bros. Pictures

Taika Waititi u planovima za film ‘Deadpool 3’

 

Taika Waititi je na listi traženih redatelja za novi film ‘Deadpool 3’, piše upnewsinfo.com.

Istakknuti redatelj je jedno od imena, koja bi mogla režirati nastavak filma iz popularne franšize, jer od 2018. godine još nije službeno objavljen nasljednik Davida Leitcha. Drugi mogući redatelji na listu nisu poznati medijima.

“Bio bih zahvalan opet raditi na nečemu vezano uz franšizu Deadpool. To samo ovisi o vremenu i mjestu pa ćemo vidjeti što će se desiti”, rekao je jednom prilikom Leitch, koji je još uvijek zainteresiran za angažman.

Podsjetimo kako je ‘Deadpool 2’ oborio rekord prvog nastavka za prvi vikend dolaska u kino dvorane u kategoriji filmova pod oznakom R.

Nakon što je Disney kupio 21st Century Fox, Bob Iger je izjavio kako će franšiza biti inegrirana pod okrilje kuće Marvel Cinematic Universe. Naglasio je kako su novi nastavci mogući “ukoliko će publici biti najavljeno što dolazi”.

Scaenaristi Rhett Reese i Paul Wernic su svojedobno najavili kako rade na scenariju, a možemo očekivati veći zaokret prema Marvelovim sadržajima. Dodajmo kako je Ryan Reynolds krajem prošle godine otkrio da se radi na filmu.

Waititi i Reynolds su već surađivali i glumili zajedno u filmu ‘Green Lantern’ iz 2011. godine te su uz loše kritike i slabi financijski uspjeh ipak razveselili čitatelje DC stripova.

Komentiraj