Jastreb Open

Taekwondo spektakl i natjecanje s humanitarnim ciljem u Areni Zagreb

Jubilarni ‘Jastreb Open – Kup Veleposlanika Koreje’ humanitarno je taekwondo natjecanje koje će se održati u nedjelju 25. studenoga u Areni Zagreb.

Građane i posjetitelje svih generacija očekuje zabavan sportski dan pun natjecanja, gost iznenađenja i svjetski taekwondo spektakl. Ulaz je slobodan uz pozivnicu, a pozivnice za besplatni ulaz mogu se preuzeti kod hostesa na ulazima u Arenu Zagreb od 8 sati ujutro na dan održavanja natjecanja.

Dvadeseti ‘Jastreb Open’ najveće je humanitarno međunarodno taekwondo natjecanje za djecu i mlade u Hrvatskoj i okuplja više od tisuću natjecatelja iz Hrvatske i inozemstva te više tisuća gledatelja. Gledatelje od 12 sati očekuje službeni početak programa uz korejski demo tim Kukkiwon, koji će prirediti show nastup i prikazati ono najbolje od taekwondoa.

Natjecanje organizira Taekwondo klub Jastreb i Veleposlanstvo Republike Koreje, ovogodišnji slogan humanitarne akcije je “Fajteri za fajtere“. Kod hostesa na ulazima, osim pozivnica koje će se dijeliti, prikupljat će se dobrovoljni prilozi za beskućnike grada Zagreba, a moguće je uplatiti i dobrovoljni iznos na donacijski račun za humanitarnu akciju HR5924840081502010143.

Taekwondo klub Jastreb broji čak 22 osvojena naslova ekipnih prvaka Hrvatske kroz selekcije seniora, juniora i kadeta. Klub je rasadnik mladih perspektivnih sportaša sa 400-tinjak članova, a u svojoj dugogodišnjoj tradiciji od 27 godina djelovanja oblikovao je brojne vrhunske taekwondo sportaše i reprezentativce Hrvatske.

Promotori i pokrovitelji natjecanja su Predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović, Središnji državni ured za šport, Hrvatski Olimpijski odbor, Hrvatski taekwondo savez te Gradonačelnik Grada Zagreba.

Komentiraj