TAEKWONDO Iva Radoš osvojila srebro, Vedran Golec broncu

[quote_box_center]

  • Nakon što je Filip Grgić, član zagrebačkog Metalca, osvojio srebro u kategoriji do 68 kg, to isto je ponovila njegova klupska kolegica Iva Radoš u kategoriji iznad 67 kg, od koje je u finalu bolja bila turkinja Kus.

[/quote_box_center]

Posljednjeg dana europskog taekwondo prvenstva u olimpijskim kategorijama koje je završeno u ruskom Naljčiku hrvatski su natjecatelji osvojili još dva odličja, Iva Radoš je izborila srebro u kategoriji +67 kg, a Vedran Golec broncu u kategoriji +80 kg.

Iva Delač

Nakon što je Filip Grgić, član zagrebačkog Metalca, osvojio srebro u kategoriji do 68 kg, to isto je ponovila njegova klupska kolegica Iva Radoš u kategoriji iznad 67 kg, od koje je u finalu bolja bila Turkinja Kus.

Preostao nastup na Prvenstvu Hrvatske

Vedran Golec iz Jastreba stigao je do bronce u kategoriji iznad 80 kg, a medalju istog sjaja na ovom su prvenstvu osvojile Lucija Zaninović iz splitskog Marjana u kategoriji do 49 kg i Marina Sumić iz Metalca u kategoriji do 67 kg.

Nakon ovog natjecanja bit će poznati i svi putnici za Europske igre u Bakuu, jer se prema svjetskom rankingu od 1.travnja zaključuje popis i dijele pozivnice.

Pred seniorskom reprezentacijom preostao je tek nastup na Prvenstvu Hrvatske te završne pripreme uoči Svjetskog prvenstva sredinom svibnja u ruskom Čeljabinsku.

Komentiraj

Source:K.G./Hina