Svima prijave: Šest osoba potuklo se na ulicama Pule, ‘radile’ su i palice

Pulska policija će zbog narušavanja javnog reda i mira podnijeti prijave protiv šest osoba, koje su se prošlog tjedna potukle na ulicama Pule.

Policija je u četvrtak izvijestila da je dovršeno kriminalističko istraživanje oko tučnjave koja se 10. veljače dogodila raskrižju Marulićeve i Kranjčevićeve ulice u Puli.

Sve je započelo oko 14:40 sati, kad su se dvojica muškaraca (42 i 39 godina) verbalno sukobili s 58-godišnjom ženom. Ona je o svađi obavijestila svoje ukućane, 69-godišnjaka i maloljetnika, koji su se pridružili svađi. Stariji muškarac verbalno je i fizički napao muškarce. Tada su i oni otišli po pomoć, a na mjesto događaja stigla su još dvojica muškaraca (29 i 44 godina). Sva trojica bila su naoružana palicama i napala su 69-godišnjaka i maloljetnika.

No, ni tu nije kraj priče. Sukob je primjetio i jedan slučajni prolaznik, koji je stao u obranu palicama napadnutih 69-godišnjaka i maloljetnika. Tada je on ‘vratio’ istom mjerom te palicama napao ostalu četvoricu napadača.

Istog dana pulska je policija u prostorije postaje privela 39-godišnjaka i 44-godišnjaka, a ostale napadače locirali su i priveli ovog tjedna. Što se tiče 69-godišnjaka, on je prevezen u pulsku bolnicu, gdje su mu konstatirane lakše tjelesne ozljede-

Policija je najavila da će protiv 69-godišnjaka podnijeti optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira, a protiv 42-godišnjaka, 39-godišnjaka, 44-godišnjaka, 29-godišnjaka i 35-godišnjaka zbog drskog ponašanja. Također, 44-godišnjaka čeka i prijava zbog prijetnje, jer je 12. veljače prijetio policijskim službenicima koji su tragali za sudionicima ove tučnjave.

Komentiraj