MALI NOGOMET Sveti Nikola u plavoj Ciboni

U subotu 7. prosinca 2019. u KC Dražen Petrović igra se derbi 8. kola Prve hrvatske malonogometne lige između Futsal Dinama i Splita. Taj dvoboj bit će ujedno i humanitarnog karaktera.

U sklopu akcije „Sveti Nikola u plavoj Ciboni“, Futsal Dinamo ugostit će članove udruga: Klub roditelja nedonoščadi „Palčići“, Udruga „Sveti Vinko Paulski“ iz Vukovara“, Udruga „Jedni za druge“, „Down sindrom centar Pula“ i Judo klub osoba s invaliditetom „Fuji“.

Cilj je priključiti članove udruga u sportski spektakl koji će zbog svoje atraktivnosti (prva utakmica Futsal Dinama u KC Dražen Petrović nakon gotovo pet godina i to protiv najvećeg rivala) biti medijski jako dobro popraćen i, prije svega, omogućiti članovima udruga zabavu i nezaboravno iskustvo u predbožićno vrijeme.


Plavi Sveti Nikola u Ciboni će udrugama podijeliti različite pakete, a Futsal Dinamo će svakoj udruzi donirati i određeni novčani iznos. Prije glavne utakmice večeri međusobne utakmice odigrat će limači dva vukovarska kluba (HNK Radnički i HNK Mitnica) i Futsal Dinama.

Komentiraj