ULTRA EUROPE

SVE POPULARNIJI FESTIVAL ELEKTRONSKE GLAZBE Ultra Europe 2016. u kasnijem terminu

Četvrto po redu izdanje festivala elektroničke glazbe Ultra Europe sljedeće će godine biti održano u nešto kasnijem terminu, najavili su Organizatori ovog festivala koji je na nedavno održanim Danima turizma proglašen turističkim događajem godine.

Proteklih godina festival je počinjao već početkom srpnja, a sljedeće će godine startati 14. srpnja. Glavna događanja održat će se na splitskom stadionu Poljud od 15. do 17. srpnja.

“Jedan od razloga određivanja kasnijeg termina je održavanje Europskog prvenstva u nogometu na čijoj završnoj smotri osim Hrvatske sudjeluju i neke od zemalja koje emitiraju velik broj posjetitelja ovog globalno popularnog Festivala”, objašnjavaju iz Organizacije.

 

  • Prodaja ulaznica započet će 2. listopada, a registracija nabave ulaznica počinje već danas i traje do sljedeće srijede u ponoć. Resgistracija će se izvršavati na službenoj stranici, a ranijom registracijom biti će moguće nabaviti karte po posebnim, sniženim cijenama. “Prema ovom modelu karte će biti moguće nabaviti po najnižoj cijeni od 119 eura. Broj ulaznica je limitiran, a prodaja traje do isteka zaliha”, dodaje se.

 

Festival Ultra Europe posljednje tri godine premašio je sva očekivanja. Uvršten je na listu deset najboljih svjetskih događaja elektronske glazbe, dok je samo tijekom proteklog izdanja Hrvatsku zahvaljujući Ultri posjetilo preko 150.000 ljudi iz više od 130 država svijeta. Neke procjene govore kako je u protekloj godini direktno od Ultre Hrvatska kroz potrošnju uprihodila preko 500 milijuna kuna.

Prema najavama Organizatora, sljedeće će godine popis izvođača biti još ekskluzivniji. Navodno je riječ o gotovo velikoj većini top deset DJ-eva svijeta. “Promotivni aspekt Ultre za domaći turizam je nemjerljiv. Osim velike potrošnje i broja posjetitelja, ovaj multimedijski megaspektal promovira naše destinacije i putem filmova, video snimki, fotografija i drugih priloga koji se s višemilijunskim dosezima ‘vrte’ na društvenim mrežama, portalima, televizijama i ostalim medijima”, zaključuju Organizatori.

Komentiraj