ŠVALJEK ‘U Zagrebu već nekoliko godina gledamo sveopću fontanizaciju’

Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Sandra Švaljek danas je gostovala u emisiji ‘Točke na tjedan’ N1 televizije, te je komentirala nadolazeće lokalne izbore.

“Daju mi veliku šansu za drugi krug. Građani su prepoznali kvalitetu i prednost nezavisnog kandidata. I ankete su pokazale da je vjerojatnost za ulazak u drugi krug prilično velika, a tamo ja pobjeđujem. Ankete su indicija trenutnog stanja. Razlika između nas troje na vrhu je na razini statističke greške. Vjerujem da će trendovi ići u moju korist”, rekla je Švaljek.

Kazala je kako je njezin najveći adut nezavisnost od velikih stranaka, te smatra da građani žele da ovo što sada imamo u Zagrebu nestane i da grad vode stručni ljudi. Dodala je i kako je predstavila svoj stručni tim i da oni nude rješenje za probleme grada Zagreba.

Na pitanje tko su joj potencijalni partneri odgovorila je: “Jasno sam rekla zadnjih dana. Moja lista neće koalirati s listom Milana Bandića – to je sigurno”.

“U Zagrebu već gledamo nekoliko godina sveopću fontanizaciju. To je lijepa dekoracija, ali puno je neriješenih problema od vrtića, škola, do toga da brojna kućanstva nemaju vodovod i kanalizaciju. To je pogrešno odabran prioritet. Čak i ako je samo to da Bandić nameće svoj ukus ni to nije dobro”, zaključila je Švaljek.

Komentiraj