“Svakoj seriji dođe kraj”

HINA/ Miroslav LELAS

Trener Hajduka Željko Kopić u subotu je doživio prvi poraz na klupi splitskog kluba, i to od svog bivšeg kluba Slaven Belupa, koji je rezultatom 1:0 upisao prvu pobjedu na Poljudu u povijesti.

“Čestitam Slavenu na pobjedi, znali smo da nas čeka defanzivan protivnik koji će priliku čekati iz kontranapada. U prvom poluvremenu nismo imali pravu energiju koja nam je trebala. Imali smo dva-tri igrača ispod razine koja nam je trebala da bismo zabili gol. Do kraja smo pokušali popraviti kvalitetu igre, ali nismo se uspjeli nametnuti u zadnjoj trećini. Na kraju smo crvenim kartonom i golom iz tranzicije kompromitirali utakmicu”, rekao je Kopić.

Dotaknuo se i prekida sjajne serije. “Svakoj seriji dođe kraj, na nama je da izanaliziramo utakmicu i vidimo zašto se nismo kvalitetnije nametnuli, ne mislim tu na posjed”, poručio je.

Franck Ohandza u današnjoj je utakmici zaradio crveni karton, a Kopić kaže kako nije bio na razini prethodnih utakmica, ali i kako nije bio jedini koji je razočarao. Na novinarsko pitanje jesu li podcijenili protivnika, kaže: “Što se mene osobno tiče, nikad nikoga ne podcjenjujem. Priprema za utakmicu je bila dobra, imali smo njih par koji nisu bili pravi. Treba analizirati je li to psihološki problem na osobnoj razini, ali mislim da nije slučaj podcjenjivanja protivnika”.

Zaključio je kako je sada najvažnije izanalizirati zašto su imali neke igrače ispod prave razine.

Komentiraj