Pixabay

Svađu u kafiću pokušao riješiti automatskom puškom

Pritvorom i kaznenom prijavom zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari sisačko-moslovačka policija kaznila je 46-godišnjaka, koji je svađu i tuču u petrinjskom kafiću pokušao riješiti automatskom puškom, iz koje ipak nije pucao.

Policija je u četvrtak izvijestila kako su dvojica muškaraca u dobi od 36 i 37 godina u utorak kasno navečer u kafiću u petrinjskoj Gupčevoj ulici fizički napali 26-godišnjaka i 32-godišnjaka, kojemu su nanijeli lakše ozljede.

No, desetak minuta nakon tog sukoba u kafić se, noseći automatsku pušku, vratio 46-godišnjak koji je prethodno s napadnutim dvojcem bio u društvu, pa su ga 36-godišnjak i 37-godišnjak kroz zadnja vrata izgurali u dvorište.

Nakon kraćeg hrvanja uzeli su mu pušku i streljivo, a on se automobilom udaljio u nepoznatom smjeru.

Automatsku pušku i 106 komada pripadajućeg streljiva preuzela je policija, dok je 46-godišnjak u srijedu pronađen i uhićen u Sisku.

Protiv napadača, 36-godišnjaka i 37-godišnjaka, podnesen je optužni prijedlog temeljem Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Komentiraj