Suze u Novoj Gradiški: Mnoštvo ljudi na sahrani ispratilo malenu Nikoll

U četvrtak je na groblju u Novoj Gradiški sahranjena dvoipolgodišnja Nikoll, nesretna djevojčica koja je 31. ožujka s teškim ozljedama i nagnječenjem glave dovezena u Klaićevu bolnicu i koja je ubrzo podlegla ozljedama.

Od djevojčice se na groblju oprostilo mnoštvo ljudi, među kojima su bili i njezini udomitelji.

Hrvatsku je zgrozio slučaj obiteljskog nasilja u kojem je žrtva bila malena djevojčica. Liječnici su se danima borili za njezin život, rekli su da takve ozljede ne pamte. Bila je kritično od trenutka kada je dovezena u Klaićevu.

Ozljede glave bile su zastrašujuće. Osim toga, njezino tijelo je bilo puno modrica različite starosti. To znači da su postojale i prijašnje ozljede. Imala je i svrab na koži. Djevojčica je u Klaićevoj bila na intenzivnoj, priključena na respirator, ali je od posljedica ozljeda preminula.

Djevojčica je gotovo dvije godine živjela kod udomitelja. Vraćena je na zahtjev svojih roditelja, da bi se ubrzo dogodila nezapamćena tragedija.

Roditelji su u pritvoru, provodi se istraga nad nadležnim Centrom za socijalnu skrb i svima koji su bili uključeni u njezin život. U četvrtak su sugrađani s velikom tugom ispratili svoju malu sugrađanku na gradskom groblju.

 

 

Komentiraj