SUTRA U ST. ETIENNE Kapetan Srna odradio trening, još se ne zna hoće li nastupiti protiv Čeha

Sanjin Strukic/PIXSELL

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna odradio je posljednji trening ‘vatrenih’ uoči sutrašnjeg puta u St Etienne gdje će naši nogometaši u petak odigrati susret 2. kola EURO-a protiv Češke.

Srna se priključio reprezentaciji nakon povratka iz Metkovića gdje je u ponedjeljak prisustvovao sahrani svog oca Uzeira.

Još uvijek je upitno hoće li kapetan hrvatske vrste nastupiti protiv Češke ili će umjesto njega u sastav uskočiti Šime Vrsaljko.

Znakovito je da je izbornik Ante Čačić na posljednjem treningu uoči puta ekipu podijelio u dvije skupine. U jednoj su vježbe radili svi igrači koji su nastupili protiv Turske, dok su u drugoj skupini bili ostali igrači. Vratari Danijel Subašić, Ivan Vargić i Lovre Kalinić radili su odvojeno na drugoj strani terena, a s njima je trenirao Josip Šimunić nakon što je trener vratara Marjan Mrmić otputovao u Hrvatsku na očev sprovod.

Nakon uvodnih 15 minuta novinari su morali napustiti trening, a nad Deauvillom se baš u tom trenutku spustio jak pljusak uz grmljavinu no to sasvim sigurno nije poremetilo planove izbornika Čačića jer se kiša u Deauvilleu izmjenjuje sa suncem i nekoliko puta na dan.

Hrvatska reprezentacija putuje u St Etienne u četvrtak čarterom u 11 sati, a na stadionu Geoffroy-Guichard trenirat će u 16.30 sati. Utakmica je dan kasnije s početkom u 18 sati.

Nakon prvog kola na ljestvici skupine D vode Hrvatska i Španjolska sa po tri boda i razlikom pogodaka 1-0, dok su Česi i Turci bez bodova.

Komentiraj