Sutra je Velika Gospa. Evo kako će raditi trgovine i šoping centri

U ponedjeljak je blagdan Velike Gospe. U nastavku donosimo radne vremena trgovina i trgovačkih centara.

Konzum

Konzum će raditi prema posebnom radnom vremenu koje se razlikuje od poslovnice do poslovnice. Popis pronađite OVDJE.

Lidl

Ovisno o lokaciji, dio prodavaonica Lidla sutra će raditi od 8 do 14 sati, dio od 7 do 20, dok će neke raditi od 7 do 23 sata. Provjerite OVDJE.

Spar i Interspar

Neke od trgovina Spara i Interspara na blagdan Velike Gospe neće raditi, dok će neke raditi skraćeno po prilagođenom radnom vremenu. Pronađite popis OVDJE.

Kaufland

Informacije o radnom vremenu Kaufland možete provjeriti OVDJE.

Tommy

Popis trgovina Tommy i njihovo radno vrijeme na blagdan Velike Gospe možete provjeriti OVDJE.

Bipa

Povodom blagdana Velike Gospe poslovnice Bipe radit će po prilagođenom radnom vremenu. Pogledajte OVDJE.

Pevex

Na blagdan Velike Gospe prodajni centri Pevex neće raditi.

Bauhaus

Na blagdan Velike Gospe prodajni centri Bauhaus bit će zatvoreni.

Arena Centar Zagreb

Na blagdan Velike Gospe trgovine Arena Centra u Zagrebu neće raditi. No, neki će ugostiteljski objekti biti otvoreni, a njihovo radno vrijeme možete provjeriti OVDJE.

Avenue Mall Zagreb

Sve trgovine Avenue Malla u Zagrebu na blagdan Velike Gospe bit će zatvorene. Kao i u Areni, neki će ugostiteljski objekti biti otvoreni. Pogledajte OVDJE.

Westgate Shopping City

Na blagdan Velike Gospe Westgate Shopping City neće raditi.

City Center One

Na blagdan Velike Gospe City Center One West i City Center One East ne rade. Izuzetak su Cineplexx i Wettpunkt, koji će raditi prema redovnom radnom vremenu.

Prema redovnom radnom vremenu radit će i City Center One Split, ali zatvorene će biti poslovnice Fine, Erste banke i Hrvatske pošte. Mall of Split na blagdan Velike Gospe radi po redovnom radnom vremenu.

Portanova Osijek

Za blagdan Velike Gospe prizemlje i prvi kat trgovačkog centra Portanova bit će zatvoreni. Drugi kat centra radit će po prazničnom radnom vremenu do 13 sati.

Supernova

Supernova Zadar radit će prema redovnom radnom vremenu, od 9 do 22 sata. Supernova Zagreb Buzin na blagdan Velike Gospe bit će zatvoren, kao i Supernova Varaždin. Na taj će dan biti zatvoren i Supernova Karlovac, kao i Supernova Sisak West i Supernova Sisak East.

Tower Center Rijeka

Trgovine šoping-centra Tower Center Rijeka na blagdan Velike Gospe radit će po nedjeljnom radnom vremenu, odnosno od 10 do 21 sat. Pogledajte OVDJE.

Komentiraj