Sutra dobivamo još jednog kandidata za predsjednika

Hrvatska stranka svih čakavaca kajkavaca i štokavaca (HSSČKŠ) u subotu u 19 sati predstavit će u velikoj dvorani MO Prečko kandidaturu i program svog kandidata za predsjednika Republike Hrvatske Nedjeljka Babića, i to pod sloganom ‘Čovjek iz naroda za narod danas, za bolje i kvalitetnije sutra’.

Nedjeljko Babić je osnivač, utemeljitelj i predsjednik Hrvatske stranke svih čakavaca kajkavaca i štokavaca (HSSČKŠ). Iz stranke navode kako Babić za kandidaturu ima potporu od više od 23 tisuće članova i dužnosnika stranke koja djeluje četiri godine u cijeloj Hrvatskoj. Dodaju da je Babić dobio jednoglasnu podršku za kandidaturu od svih utemeljenih stranačkih organizacija na Skupštini stranke održanoj 22. rujna.

“Program Nedjeljka Babića i Hrvatske stranke svih čakavaca kajkavaca i štokavaca namijenjen je svim građanima željnim stvarnih promjena nakon 29 godina već uvriježeno ritualnog prelaska štafetne palice vodstva države između dviju struktuiranih stranaka (HDZ-a i SDP-a)”, navodi se u priopćenju stranke.

“Nedjeljko Babić je čovjek iz naroda s dugogodišnjim političkim iskustvom neopterećen repovima klijentelizma, nepotizma, korupcija, malverzacija, prodaje i izdaje vlastite zemlje i svoga naroda. Svoj politički put započeo je s 22 godine, a s 26 je već postao prvim najmlađim gradonačelnikom rodnog mu grada Klanjca. Od tada do danas obnašao je mnoge visoke političke dužnosti radeći i zalažući se za istinsku dobrobit hrvatskog čovjeka. Njegov predsjednički Program kao i četverogodišnji rad na stvaranju jake i dobro struktuirane stranke jedina je garancija stvarne uspješnosti uvođenja i provođenja svih potrebitih promjena smjenom vladavine postojećih dugogodišnjih destruktivnih političkih opcija”, zaključuju.

Komentiraj