Šuška se šuška da se “Prijatelji” ponovo okupljaju

Dok hit tv serija „Prijatelji“ nastavlja slaviti svoju 25. godišnjicu, izvori bliski magazinu  Hollywood Reporter tvrde da šest glavnih zvijezda i kreatori ove tv serije pregovaraju o ponovnom ujedinjenju koje bi trebalo rezultirati novim epizodama na streaming servisu HBO Max.

Trenutno se vode razgovori o ponovnom okupljanju radi posebne epizode u kojoj bi glumili Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry i David Schwimmer, dok bi autori bili David Crane i Marta Kauffman. Izvori upozoravaju da je posao još daleko od postignutog. Kada i ako se ugovor zaključi, trebat će naći vrijeme kada će se svi glumci moći okupiti kako bi počelo snimanje. Naravno, razgovori bi se mogli rasplinuti i cijeli bi se koncept mogao raspasti.

Sa svoje strane, Jennifer Aniston je 27. listopada u televizijskom intervjuu odbila mogućnost  ponovnog pokretanja serije „Prijatelji“ ali je rekla voditeljici Ellen DeGeneres “Voljeli bismo da nešto postoji, ali ne znamo što bi to bilo. Dakle, samo pokušavamo. Na nečemu radimo”.

Komentiraj