“SUSJED IZ PAKLA”: Smrad, smeće i trulež u zagrebačkim Dugavama

Ivo Cagalj/PIXSELL

Stanari zgrade u zagrebačkim Dugavama za svog susjeda kažu kako je susjed iz pakla budući da iz njegovog stana dopire odvratan smrad.

Ivica Vukelić je pustio u svoj stan kamere emisije Provjereno koje su snimile stan pun smeća, ostataka hrane te WC školjku i kadu zaštopane fekalijama, javlja Dnevnik.hr.

“To nije za svinju, a kamoli za normalnog, srednjovječnog čovjeka”, izjavio je Ivica.

Također je kazao kako je za pola nereda u stanu odgovoran on dok za drugu polovicu krivi svoju majku koja je prodavala stvari na Hreliću i zbog toga mu nije dala da baca stvari.

“A što ja sad mogu napraviti, ništa”, dodao je Vukelić.

Kaotičnom stanju u stanu posvjedočio je i Branko Kunović, predstavnik stanara kojeg je prošle godine alarmirala sustanarka koja je javila kako nešto smrdi u hodniku te da joj iz stana iznad curi voda niz zid.

“To je bio onaj specifičan miris fekalija. Rekao sam vatrogascima da provale u stan, a unutra je bila sodoma i gomora. Pakao. Ma ni u paklu nije tako. Smrad, smeće, trulež. Kada puna njegovih fekalija, on je mjesecima vršio nuždu u svoju kadu”, kaže Kunović.

Susjeda Dragica ogorčena je na državne službe i kaže kako po hodniku mora kupiti crve te da mora kupovati sprejeve, piše Net.hr.

Komentiraj