Tvrtka Galeb d.d. godinama aktivno sudjeluje u uključivanju osoba s teškoćama u razvoju u svakodnevni život, počevši od zapošljavanja u vlastitim redovima, pa do suradnje s mnogobrojnim udrugama, a među njima može se posebno istaknuti suradnja s Centrom za odgoj i obrazovanje ‘Juraj Bonači’ kojima ova tvrtka donira tekstilni materijal, piše dalmatinskiportal.hr.

Temeljem godina zajedničkog rada Centar ‘Juraj Bonači’ i Galeb krenuli su u novi projekt i sklopili ugovor koji definira novi model suradnje čiji je cilj uključiti korisnike centra u nove aktivnosti kako bi postali aktivni sudionici koji će se integrirati u život i rad zajednice.

Među prvim aktivnostima u koje su korisnici uključeni je uređenje svakog izloga Galeb prodavaonica s predmetima koje su oni sami osmislili i izradili.

Ovakvim projektom Galeb još jednom dokazuje da ga osim kvalitete rada i tradicije koju predstavlja karakterizira odgovornost za društvo i okolinu. 

Koliko su korisnici centra bili kreativni i marljivi u božićnom duhu možete vidjeti u svim izlozima Galebovih prodajnih mjesta.

Komentiraj