FaH

SUPRUGA STALA U OBRANU: Donald Trump ne vrijeđa Meksikance

Supruga Donalda Trumpa je u srijedu u tv-razgovoru tvrdila da njegov suprug ne vrijeđa Meksikance i da je njegov plan da muslimanima zabrani ulazak u Sjedinjene Države privremen.

 Melania Trump (45), bivši model slovenskog podrijetka je precizirala da je i sama prošla uobičajene imigracijske procedure za dobivanje američkog državljanstva.
“Ne vjerujem da je vrijeđao Meksikance. On je govorio o tajnim imigrantima, nije govorio o svim imigrantima”, rekla je ona na tv-kanalu MSNBC.
Pri najavi kandidature za predsjedničke izbore u lipnju Donald Trump je optužio Meksiko da u Sjedinjene Države šalje osobe koje stvaraju probleme. “Meksikanci donese drogu, kriminal. To su silovatelji”, rekao je.
U pogledu plana svog muža da muslimanima zabrani ulazak u Sjedinjene Države, ona je rekla da se radi privremenoj mjeri koja se ne bi odnosila na sve muslimane”.
 “Ne znamo tko su ti ljudi koji dolaze u zemlju, što će raditi i o tome je govorio. To je privremeno”, rekla je Melania Trump koja je stigla u SAD 1996. i udala za za magnata nekretnina dvije godine kasnije.
 Eventualna sljedeća prva dama je objasnila da se ne slaže u svim pitanjima sa suprugom. “Ne slažem se uvijek s njim i to mu kažem. Kažem mu što mislim. Ponekad me sluša, ponekad ne”, rekla je.
Ispričala je da prati sve vijesti i nekoliko puta dnevno zove supruga da mu kaže što misli.
Melania Trump je objasnila da se rijetko pojavljuje u kampanji jer je majka malog dječaka na puno radno vrijeme. Baron ima 9 godina i ona mu želi osigurati što normalniji život.
Na pitanje čime ju je zaveo 69-godišnji milijarder odgovorila je “duhom, nevjerojatnom inteligencijom. Vrlo je snalažljiv, šarmantan i pun energije”.

Komentiraj