Patrik Macek/PIXSELL

SUPRUG MINISTRICE ŽALAC “Nemam veze s Mercedesom, ovo je tlačenje”

Ministrica Gabrijela Žalac jutros je u Saboru dala izjavu novinarima, nakon što je jučer otkriveno da je u njenom dvorištu parkiran luksuzni Mercedes E-klase vrijedan najmanje 400.000 kuna.

Žalac je kazala kako su auto koji je u vlasništvu rent a car tvrtke šibenskog poduzetnika Josipa Stojanovića Jollyja kupili njezini roditelji no na ponovljeno novinarsko pitanje više nije bila sigurna jesu li ga kupili ili ga uzeli u najam.

Jutarnji list jučer je prenio izjave susjeda da je Mercedes već mjesecima u dvorištu ministrice Žalac te da ga vozi njezin suprug Mario Žalac. “Nemam trenutno komentara. Ja imam autoservis, takvih auta kod mene prođe stotine. Jučer sam dao iskaz. Nije točno da sam bio uzrujan. Uzrujan sam što mi skaču po ogradi i slikaju, uzrujavaju mi djecu, razumiješ to? Obitelj je svetinja, eto tako”, rekao je suprug ministrice za Index.

Također je ustvrdio kako nema veze s luskuznim Mercedesom. “Ovo je tlačenje brutalno. Nemam komentara”, poručio je.

Iz Večernjeg lista kontaktirali su Josipa Stojanovića Jollyja, šibenskog poduzetnika i vlasnika tvrtke za najam luksuznih vozila Star rent-a-car.

“Ne znam da je Gabrijela uzela kod mene auto, moram vidjeti pa ću se javiti oko dva i po’. Jedva čekam da progovorim o Mercedesima. Svi govore da ga vozi ovaj ili onaj, a jedan Passat je skuplji od Mercedesa”, rekao je Stojanović.

Žalac kaže kako luksuzni Mercedes pripada njenim roditeljima

BAČIĆ “Na Klubu nije bilo riječi o Mercedesu”

Komentiraj