SuperSport HNL: Hajduk – Šibenik, početne postave

U sklopu posljednjeg ovosezonskog kola SuperSport HNL-a od 17 sati na Poljudu počinje sraz Hajduka i Šibenika. Bit će to repriza finala kupa u kojem je Hajduk u srijedu na Rujevici slavio s 2:0 te oproštaj Narančastih od prvoligaškog nogometa. U njihovom prvom ovosezonskom ogledu u Splitu Bili su slavili s 2:1 dok je na Šubićevcu bilo 1:1 i 2:3. Dvoboj će se pamtiti i kao posljednji koji je u karijeri odigrao vratar Danijel Subašić, srebrni Vatreni sa Svjetskog prvenstva 2018. godine.

Domaćin u današnjem ogledu ne može računati na N. Kalinića, Sentića, Eleza, Prpića, Borevkovića, Mikanovića, Lovrencsicsa, Kalika i Grgića dok su gosti bez Đire, Krekovića i Radonjića.

Trener Hajduka Ivan Leko je u najavi rekao: “Trebalo nam je sve ovo nakon četiri-pet intenzivnih mjeseci. Imali smo loš start, ali je odličan završetak. Oporavili smo se, zaslužili smo ovaj rezultat. Jako je važno u sportu da se nešto osvoji, bile su dvije titule, mi smo uzeli ovu drugu,za nas veliku. Ali sad je to za nas, gledaš prema budućnosti, onom što nas čeka sutra. Suba je milijun posto s nama, svaki trening, svaku utakmicu se maksimalno davao. Zaslužio je dostojanstveni oproštaj na kraju karijere, pa da i odigra neke minute. Sve je to zaslužio, dugujemo mu veliki respekt za sve što je napravio za Hajduka.”

Glavni sudac utakmice je Mateo Erceg iz Benkovca kojem će asistirati Sanja Rođak Karšić (Podravske Sesvete), Ivan Janić (Ilok) i Ivana Martinčić (Koprivnica) dok će u VAR sobi biti Mario Zebec (Cestica) i Kruno Šarić (Županja). Delegat susreta je Ivan Jurina (Zabok), suce će kontrolirati Ante Vučemilović (Višnjevac), a za sigurnost će ispred HNS-a brinuti Miroslav Cindrić.

Treneri su se odlučili za sljedeće početne sastave:


Ljestvica:


Komentiraj

nacional banner
nacional banner