Zbog vremenskih nepogoda koje su jučer poharale čitavo područje Grada Zadra, Supernova centar je pretrpio znatne štete čija se materijalna vrijednost još utvrđuje.

S željom da u ovim teškim trenucima, u kojima je domovima i javnim institucijama grada nanesena velika šteta, zadarski Supernova centar djeluje solidarno s gradom i građanima te će donirati sredstva ili novu opremu Općoj bolnici Zadar koja je u poplavama pretrpjela najveće štete. Ističe se kako bi donacija iznosila 40 tisuća kuna. 

U centru je u tijeku akcija spuštanja razine vode koja je zahvatila garažu i prizemlje. U garaži je tijekom poplave oštećeno pet osobnih vozila te jedno dostavno vozilo na dostavnoj rampi. Najbitnije je da nitko nije stradao.

Sve gradske dežurne službe, kao i sve službe Supernova centra Zadar rade na tome da se centar što prije vrati u redovnu funkciju. Materijalna šteta se još utvrđuje, a centar posjeduje sva potrebna osiguranja pa će sva šteta biti naplaćena tim putem.

Supernova centar Zadar zahvaljuje svim posjetiteljima, djelatnicima, medijima  i dežurnim službama na razumijevanju i suradnji.

O ponovnom vraćanju centra u potpunu funkcionalnost javnost će biti obaviještena na vrijeme.

https://www.supernova.hr/hr/zadar

Komentiraj