SunTec™ i Comping otvaraju lokalni centar za potporu bankama na području Srednje i Istočne Europe

facebook.com

Comping, vodeća hrvatska ICT tvrtka i SunTec, jedan od vodećih svjetskih pružatelja rješenja za upravljanje prihodima i business assurance, najavili su suradnju koja će rezultirati lokalnim centrom za potporu bankama na području Srednje i Istočne Europe (CEE) te u Hrvatskoj, čime će pomoći ovoj regiji u procesu modernizacije i digitalizacije, što je, prema nedavnoj izjavi MMF-a, od presudne važnosti.

“Zadovoljstvo nam je imati Comping za novog poslovnog i implementacijskog partnera u Hrvatskoj. Unaprjeđenje poslovanja prioritet je za banke u regiji, a ovo partnerstvo predstavlja korak prema ostvarivanju tog cilja. Uvjereni smo da, uz Compingovu pomoć, bankama i financijskim organizacijama u regiji možemo pružiti kompletnu, visokokvalitetnu uslugu“, izjavio je Amit Dua, SunTecov predsjednik i globalni voditelj odjela za kontakt s klijentima.

Compingovih 29 godina iskustva u regiji i čvrsta povezanost s više od 1 500 klijenata velik su dobitak za SunTec, koji ovim potezom dobiva izuzetan regionalni centar za potporu, kao i mogućnost dopiranja do većeg broja banaka u Hrvatskoj i CEE regiji. Klijenti će, pak dobiti lokalno tijelo podrške a zajednčkim snagama Comping i SunTec predvodit će digitalnu transformaciju u bankarskom sektoru ovog dijela Europe.

Osim što pomaže u prevladavanju jezičnih prepreka, ovo partnerstvo omogućuje SunTecu da iskoristi Compingovu stručnost i postojeće razgranate odnose s bankama u regiji. S druge strane, brzorastućem Compingu koji je s više od 90 ICT stručnjaka, nedavno otvorio svoj drugi ured, omogućuje da iskoristi prednosti SunTecovih vrhunskih rješenja za upravljanje prihodima.

Ujedno, SunTec je Compingu izdao certifikat kojim ova tvrtka postaje akreditirani implementator Xeleratea, SunTecovog vrhunskog tehnološkog rješenja koje bankama i pružateljima telekomunikacijskih usluga pomaže da svojim klijentima ponude relevantne usluge putem obrade i analize transakcija u realnom vremenu.

“Sretni smo što ćemo surađivati sa SunTecom i što ćemo moći preporučiti proizvod koji će bankama koje su naši klijenti osigurati izvrsno, njima prilagođeno iskustvo. Mi stupamo u partnerstvo samo s tvrtkama najviše razine, poput IBM-a, HPE-a i Microsofta. Smatramo da SunTec zadovoljava naše visoke standarde i da bankama u regiji može pomoći u njihovom bržem rastu. Vrlo je stimulativno preporučivati Xelerate klijentima u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji“, zaključio je Alojzije Jukić, predsjednik uprave Compinga.

Alojzije Jukić, predsjednik uprave Compinga

O SunTecu:

SunTec Business Solutions vodeći je pružatelj rješenja za upravljanje prihodima i business assurance na području financijskih usluga te digitalnih i komunikacijskih usluga. Prisutan je u 58 zemalja u kojima nudi svoju nagrađivanu liniju proizvoda za kompletna rješenja za upravljanje prihodima. SunTec je pouzdani partner vodećih svjetskih pružatelja usluga kao što su HSBC, ING, Mashreq, Cable ONE, KPN, Bakrie Telecom, Arval i American Express – da navedemo samo nekoliko njih. Sjedište SunTeca je u Indiji, a urede ima u SAD-u, Velikoj Britaniji, Njemačkoj, UAE-u i Singapuru.

O Compingu:

Comping d.o.o. nudi profesionalne informatičke usluge i rješenja za velike tvrtke. Zapošljava preko 90 IT stručnjaka te temelji svoje cjelokupno poslovanje na četiri poslovna načela: briga o korisnicima, briga o zaposlenicima, odgovorna suradnja s poslovnim partnerima te pouzdan i odgovoran član zajednice u kojoj živi i djeluje. Compingove usluge i rješenja plod su dugogodišnjeg iskustva stečenog kroz projekte i kontinuirano školovanje svojih djelatnika. Tvrtka svojim korisnicima pruža cjelovit pristup – od planiranja i projektiranja do izgradnje i implementacije sustava ili rješenja. Uz jasan fokus vlastitog poslovanja, Comping je svojim sadašnjim, ali i potencijalnim korisnicima pouzdan partner u IT rješenjima.

www.comping.hr

Komentiraj