SUMPOR “Bandiću, obrisima ove farse nazire se tužno finale”

Gradska zastupnica Nezavisne liste Zagreb (NLZG) Marijana Sumpor se obratila javnosti s nedvosmislenim opetovanim pozivom gradonačelniku da odstupi zbog nesagledivih dimenzija skandala s Memorandumom o razumijevanju s Eagle Hillsom. Njezino obraćanje na facebooku prenosimo u cijelosti:

“Povodom nove epizode sramotnog, omalovažavajućeg i narcisoidnog ponašanja s elementima bizarne sprdnje spram gradskih vijećnika, zastupnika i svih Zagrepčanki i Zagrepčana u nezaustavljivom anegdotalnom svemiru Milana Bandića, Nezavisna lista Zagreb ponavlja zahtjev za neopozivom ostavkom i odlaskom aktualnog gradonačelnika!

Pozivamo istražno pravosudno penološke institucije na reakciju u pogledu gradonačelnikovih neopunomoćenih imovinsko pravnih akrobacija u pijesku petro Orijenta i raspisivanje izbora kako bi Zagreb najzad dobio odgovarajuće i odgovorno vodstvo.

Kao zastupnica, odluku da gradski zastupnici imaju pravo na razgledavanje ‘antologijskog’ Memoranduma o razumijevanju s Eagle Hillsom unutar mršavih 15 minuta bez mogućnosti snimanja cjeline ili detalja, doživljavam neobjašnjivo bizarnim skandalom!
Kao da se radi o delikventima i maloumnicima a ne legalnim i legitimnim predstavnicima građana.

Ako je i od vas Bandiću, previše je, Bandiću. Otiđite gradonačelniče, predajte mandat u ruke elektorata i adekvatnih institucija jer obrisima ove farse nazire se tužno finale.”, napisala je Sumpor.

Povodom nove epizode sramotnog, omalovažavajućeg i narcisoidnog ponašanja s elementima bizarne sprdnje spram gradskih…

Posted by Marijana Sumpor on Friday, August 30, 2019

Komentiraj