Nacional/Josip Regović

ŠUKER “Od Dalića samo očekujem plasman na EP”

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker u razgovoru za Večernji list otrkio je što očekuje od izbornika Zlatka Dalića.

“Sa Zlatkom Dalićem smo od prvoga dana imali dobar, korektan odnos, izbornik je u startu iskazao ljubav i poštovanje prema reprezentaciji. Na razgovoru za vrijeme ručka u Novom Vinodolskom ponovno smo se lako dogovorili. Daliću ugovor nije produljen, vrijedi do 2020. godine, ali je povećan, što i zaslužuje, a sve će to biti potvrđeno na sjednici Izvršnog odbora HNS-a”, rekao je Šuker ne otkrivajući iznos. kaže samo da je ugvor ‘pravi europski, pa i svjetski’.

Od izbornika, kaže, očekuje plasman na Europsko prvenstvo. “To HNS-u donosi stabilnost, samofinanciranje, nove eure u našu blagajnu, da budemo i dalje financijski neovisni”, navodi Šuker.

“Želio bih da prihvatimo da su kvalifikacijske utakmice s Andorom i Francuskom jednako vrijedne. I opet, nemojmo, ako se plasiramo na EP, biti bahati i najavljivati polufinale i finale, uživajmo u svakoj utakmici u skupini”, dodaje.

Komentiraj