HINA/ Damir SENČAR

ŠUKER “Bilo bi bolje da Hrvatska igra protiv Italije”

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS)  Davor Šuker rekao je španjolskim medijima kako bi mu bilo draže igrati u osmini finala protiv Italije jer su hrvatski nogometaši bolji protiv snažnijih ekipa nego protiv manje atraktivnih protivnika od kojih će jedan igrati u subotu protiv Hrvatske.

“Hrvatska uvijek, još dok sam ja bio igrač, više voli igrati protiv velikih jer nema što izgubiti a može puno dobiti. Radije bih igrao protiv Italije jer smo posljednjih godina uvijek dobro prolazili protiv njih”, rekao je Šuker, prenose sportske novine “As”.

“Bilo bi pravedno da je utakmica sa Španjolskom završila neriješeno. Imali smo sreće prilikom Ramosovog penala i kasnijeg Perišićevog gola. Lopta je okrznula Piquea, a ja znam koliko znače ti mali detalji. Znam što je nogomet i znam kako je to kada lopta ne želi ući u gol na jednoj strani, a ulazi na drugoj. Španjolska nije iskoristila svoje prilike, a mi na kraju jesmo svoje”, izjavio je nekadašnji napadač Seville i Real Madrida.

Na pitanje o mogućnostima Hrvatske u nastavku Europskog prvenstva, Šuker je odgovorio kako “još uvijek nismo ništa napravili”.

“Protiv Španjolske smo izjednačili u ključnom dijelu utakmice te smo nakon toga rasli. Španjolskoj želim svu sreću svijeta”, zaključio je predsjednik HNS-a.

Komentiraj