Hrvatskom forumu protiv raka dojke Europa Donna uručena je donacija u iznosu od 118 666 kuna koju je osiguralo više od osam tisuća sudionika i sudionica sedme dm ženske utrke.

Prikupljena sredstva namijenjena su radu udruge Europa Donna Hrvatska koja podiže svijest žena o raku dojke te provodi kampanju ‘Darujmo ružičasti život’.

“U ime dm-a želim zahvaliti svima koji su se ove godine pridružili dm ženskoj utrci i uplatom kotizacija omogućili da podržimo Europa Donnu Hrvatska u pružanju potpore oboljelima od raka dojke te u prikupljanju sredstava za kupnju aparata za intraoperativno zračenje. Ponosni smo na partnerstvo dm-a i Europa Donne Hrvatska koje je ušlo u drugu godinu i koje nam omogućuje da potaknemo sugrađane da razmišljaju o tome kako mogu doprinijeti svom zdravlju, što je jedan od glavnih ciljeva dm-ovog društveno odgovornog poslovanja”, izjavila je Gordana Picek, članica Uprave dm-a.

Svi građani svoj doprinos kampanji ‘Darujmo ružičasti život’ mogu dati i pozivom na humanitarni broj 060 91 91 91 (6.25 kuna PDV uključen).

Komentiraj