Suđenje Smiljani Srnec počinje za dva tjedna, ostaje u istražnom zatvoru

Suđenje Smiljani Srnec zbog ubojstva njene sestre Jasmine Dominić počinje 15. listopada, a varaždnski sud odlučio je kako Srnec do daljnjega ostaje u istražnom zatvoru. Srnec će tako na rasprave dolaziti iz varaždinskog zatvora.

Podsjetimo, optužnicom se Smiljanu Srnec (45) tereti da je tijekom ljeta 2000. u obiteljskoj kući u Palovcu svojoj sestri Jasmini Dominić (rođena 1977.) zadala najmanje pet snažnih udaraca tvrdim predmetom u glavu te joj nanijela višestruke smrtonosne ozljede u vidu prijeloma kostiju glave.

Jasmini Dominić potpuno se izgubio trag 2000. godine iako je njezin nestanak službeno prijavljen tek 16. kolovoza 2005. Međimurska policija je 16. veljače ove godine zaprimila dojavu iz županijskog Zavoda za hitnu medicinu da je u zamrzivaču u kući u Palovcu pronađen leš nepoznate osobe, za koju je utvrđeno da je sestra Smiljane Srnec, koja je uhićena istoga dana.

“Nemam komentara, ali nisam”, kazala je Srnec na upit je li ubila svoju sestru. Na sudu je i plakala, objavljeno je ranije.

Komentiraj