‘Vizualne identitete tvrtki tiskamo na poklone i tekstil’

Autor:

12.09.2023., Brckovljani - tvrtka TT Incore. Dejan Gogić i Mladen Bebek.
Photo Sasa ZinajaNFoto

Saša Zinaja/NFOTO

TT Incore je integrativna tvrtka koja spaja poslovanje i socijalnu odgovornost, a kao lider u niši reklamnog tekstila i poslovnih poklona posluje s klijentima kao što su Kaufland, Badel, Jamnica, Ledo i Dukat

TT Incore d.o.o., tvrtka koju su 2017. godine osnovali Mladen Bebek i Dejan Gogić, predstavlja inspirativan primjer poduzetničkog uspjeha koji se temelji na principima socijalne odgovornosti. Sjedište tvrtke, smješteno u Brckovljanima, postalo je primjer promicanja zapošljavanja osoba s invaliditetom i integracije u poslovne procese, ali i kreativnosti kada su u pitanju poslovni pokloni.

“Od svog osnutka, TT Incore posvećena je stvaranju radnih prilika za osobe s invaliditetom. Ova tvrtka je postala svojevrsna kreativna simbioza između poslovne konkurentnosti i socijalnog poduzetništva. Integrirajući ova dva elementa, tvrtka je uspješno poslovala od svog osnutka do danas”, kazao nam je jedan od njezinih osnivača Dejan Gogić.

Trenutno TT Incore zapošljava 22 radnika, od kojih je devet osoba s invaliditetom.

“Osim ostvarivanja profita, tvrtka se ističe u dvije ključne sfere: poboljšanje vještina i socijalna rehabilitacija osoba s invaliditetom kroz koju im omogućavaju aktivno sudjelovanje na tržištu rada te povećanje poslovne aktivnosti. Naime, tvrtka je postala lider u proizvodnji i prodaji različitih proizvoda s dodatnom doradom, ostvarujući rast i konkurentske prednosti”, naglašava Gogić.

TT Incore nudi tri glavna portfelja proizvoda – reklamni tekstil s doradom, radnu opremu s doradom te personalizirane poslovne poklone. FOTO: Saša Zinaja/NFOTO

Glavna misija tvrtke je pružiti brzu i kvalitetnu uslugu svojim sadašnjim i budućim klijentima.

S obzirom na to da je tvrtka usmjerena na B&B (Business to Business) prodaju, nudi tri glavna portfelja proizvoda – reklamni tekstil s doradom, radnu oprema s doradom te personalizirane poslovne poklone. Baš oni jedan su od nišnih proizvoda koji nudi ova tvrtka. Naime, personalizirani poslovni pokloni mogu jačati poslovne odnose jer pokazuju pažnju prema klijentima ili partnerima. Također, takvi pokloni često ostavljaju dublji dojam i pomažu u izgradnji brenda, dok istovremeno stvaraju osjećaj povezanosti među poslovnim partnerima.

Iz tvrtke nam govore da s obzirom na raznolikost proizvoda i tehnika dorade, TT Incore može udovoljiti širokom spektru zahtjeva svojih klijenata. S proizvodnim kapacitetima na više od 2000 m2 izložbenog, skladišnog i proizvodnog prostora, tvrtka može primijeniti željeni vizualni identitet i logotip koristeći različite tehnike poput sitotiska, štampe, gravure, UV tiska, digitalnog tiska i DTF tiska.

Personalizirani poslovni pokloni pomažu u izgradnji brenda, a mogu se pogledati na stranici www.titantisak.hr, a na proljeće će biti gotov i novi web – www.ttincore.hr. FOTO: TT Incore PROMO

Na pitanje zašto baš TT Incore, Gogić navodi: “Širok izbor proizvoda i iskustvo od preko 25 godina u grafičkoj branši, vlastita tiskara s najmodernijim tiskarskim strojevima za kontrolu kvalitete i brzu isporuku, ali i distribucija renomiranih brendova u kategorijama radne opreme, reklamnog tekstila te poslovnih poklona, samo su neki od razloga zbog kojih je naša tvrtka lider u svom području.”

Tvrtka se otkrili su nam, ponosi impresivnom referentnom listom koja uključuje imena poput VBH Okovi, Kaufland, Badel, Jamnica, Ledo, Dukat, Corteva i mnogih drugih.

OZNAKE: tt incore

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.