Studio Radio Nacionala na Sarajevo film festivalu: “Ovaj grad živi s festivalom”

“Ovaj grad živi sa svojim festivalom. Puno sam proputovao, ali ovakav ugođaj i raznovrsnost glazbenih sadržaja nigdje nisam doživio”, kazao je u petak prije podne u eteru Radio Nacionala nagrađivani radijski i televizijski novinar Ljudevit Grgurić Grga, član ekipe studija Radio Nacionala koji na Sarajevo film festivalu (SFF) sudjeluje kao prijatelj festivala.

Uz tehničku ekipu Radio Nacionala i njegovu glavnu urednicu Zrinku Vrabec Mojzeš, Ljudevit Grgurić Grga jedan je od od autora programa koji Radio Nacional emitira izravno sa Sarajevo film festivala. U Sarajevu su i glazbeni urednik Igor Primec te voditelj tehnike Radio Nacionala Tomislav Hleb.

Posebna dobrodošlica ukazana je glavnom uredniku Nacionala Berislavu Jeliniću i glavnoj urednici Radio Nacionala Zrinki Vrabec Mojzeš, koji će biti gosti crvenog tepiha SFF-a.

“Svirke su na svakom ‘ćošku’, masa ljudi na ulicama”, kazao je u prijepodnevnom javljanju iz glavnog grada Bosne i Hercegovine Ljudevit Grgurić, neskriveno oduševljen atmosferom jednoga od najvažnijih regionalnih i europskih filmskih festivala.

Program uživo Radio Nacionala iz Sarajeva možete slušati na ovoj poveznici.

Komentiraj