ŠTROMAR ‘HNS će svoje vrijednosti i projekte unijeti u Vladu RH, a svoje svjetonazore i vrijednosti ćemo i dalje beskompromisno zagovarati’

Hina

Predrag Štromar, v.d. predsjednika HNS-a i potpredsjednik Vlade, obratio se u petak pismom članovima stranke pozvavši ih na ‘jačanje stranke’ ističući da je HNS ulaskom u Vladu pridonio političkoj stabilnosti, a da će u nju ‘unijeti’ vrijednosti i projekte uz beskompromisno zagovaranje i zastupanje svojih svjetonazora.

“Cilj HNS-a, cilj svih nas je učiniti Hrvatsku boljom, otvorenijom i tolerantnijom zemljom u kojoj su najveća vrijednost ljudi, a ne sjene prošlosti”, poručio je Štromar članovima stranke u pismu uz zahvalu na njihovom “trudu i radu, na podršci i konstruktivnim kritikama, na svakoj emociji uloženoj u bolju Hrvatsku kojoj stremimo”.

“Potpuno spremni na političku cijenu koju možemo platiti, svjesno smo preuzeli odgovornost za sudjelovanje u Vladi RH i konačno pokrenuli izlazak iz ideoloških rovova te potaknuli stavljanje sadržaja u prvi plan”, istaknuo je v.d. predsjednik HNS-a i potpredsjednik Vlade Štromar.

Štromar je istaknuo da na nacionalnoj razini pripremaju konkretne mjere za depolitizaciju i reformu obrazovanja kao i mjere za konačno sređivanje stanja u katastru i zemljišnim knjigama.

“Kako smo i najavili, HNS će svoje vrijednosti i projekte unijeti u Vladu RH, a svoje svjetonazore i vrijednosti ćemo i dalje beskompromisno zagovarati i zastupati”, poručio je Štromar.

Komentiraj