STRAVIČNA OTMICA Djevojci ponudio prijevoz, odveo je i zatočio u kući kod Zagreba. Pronašli su je policajci

Autor:

19.12.2023., Varazdin - Prenociste za beskucnike u kojemu je zenska osoba nozem ozlijedila tri osobe. Photo: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL, ilustracija

Zagrebačka policija kazneno je prijavila i predala pritvorskom nadzorniku 34-godišnjaka osumnjičenog da je prije dva dana ponudio prijevoz svojoj 25-godišnjoj poznanici, a tijekom vožnje joj je prijetio i potom oduzeo slobodu, zatočivši je u kući na području Martinske Vesi.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem, u suradnju sa sisačko-moslavačkom policijom, utvrđeno je da je 34-godišnjak na području Orla u utorak, 11. lipnja, ponudio vožnju 25-godišnjakinji koja je ušla u njegovo vozilo s obzirom da ih ‘povezuje određeno poznanstvo’, naveli su u četvrtak iz Policijske uprave zagrebačke.

Uputio opasne prijetnje

Tijekom vožnje, 34-godišnjak je počeo s prijetnjama koje su kod 25-godišnjakinje izazvale strah za vlastiti život, a potom ju je odvezao u kuću na području Martinske Vesi te joj protupravno oduzeo slobodu.

Zatočenu 25-godišnjakinju su u kući pronašli policajci postupajući po dojavi, dok je 34-godišnjak uhićen.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, 34-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku, dok je posebno izvješće podnijeto Općinskom državnom odvjetništvu u Velikoj Gorici.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.