STRAVA U SLAVONSKOM BRODU Ubijene dvije osobe, policija uhitila muškarca. Oglasio se DORH

Autor:

20.06.2024., Slavonski Brod - Dvostruko ubojstvo u ulici Svetog Lovre. Nesluzbeno, sin (45) usmrtio je svoje roditelje. Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Ivica Galovic/PIXSELL

U četvrtak oko 14 sati Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave brodsko-posavske zaprimio je dojavu o postojanju sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva, izvijestila je policija.

Policijski službenici su na mjestu događaja u Slavonskom Brodu, Sv. Lovre potvrdili istinitost dojave, gdje su uočena mrtva tijela dvije osobe (76-godišnjaka i 78-godišnjakinje).

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela uhićen je 45-godišnjak. Lokalni Plusportal prenosi neslužbenu informaciju kako je riječ o sinu koji je ubio svoje roditelje.

Policijski službenici u zajedničkoj suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom provode očevid te kriminalističko istraživanje kojim će se utvrditi važne činjenice i okolnosti navedenog događaja, priopćila je policija.

“Očevidom provedenim na mjestu događaja utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 45-godišnjak hladnim oružjem usmrtio mušku osobu starosti 76 godina i žensku osobu starosti 78 godina s kojima je rodbinski povezan. Počinitelj je uhićen i pod nadzorom policijskih službenika. Nastavljaju se izvidi kako bi se utvrdile okolnosti počinjenja navedenog kaznenog djela”, rekao je Davor Smoljan, zamjenik županijske državne odvjetnice ŽDO-a Slavonski Brod.

Pogledajte fotografije:

FOTO: Ivica Galovic/PIXSELL

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.

Avatar photo
NijeRuza

prije 4 tjedna

Bože sačuvaj! Taj Slavonski Brod kao da je uklet iz nekog razloga!