Stranka Pametno osnovala je svoju prvu podružnicu i to u Zagrebu, a na osnivačkoj skupštini u petak iz te su stranke ocijenili kako je to novi i važan korak u gradnji strukture stranke koja se u glavnom gradu vrlo uspješno predstavila na zadnjim parlamentarnim izborima.

Maja Vehovec, predsjednica novoosnovane podružnice Pametno Zagreb i potpredsjednica stranke, rekla je kako ih javne ankete pozicioniraju kao petu stranku u zemlji, iako su vanparlamentarna stranka, bez populističkih obilježja.

“Takav rezultat je odraz našeg politički vidljivog, ozbiljnog rada. Od urbanističkih problema, preko sporta i kulture, socijalnih i obrazovnih izazova, Zagrebu hitno trebaju naš svesrdni angažman i pametna rješenja. Kroz ogranke, a sada i podružnicu, predlagat ćemo ih i realizirati, za javno dobro, nikako pogodovanje privilegiranim pojedinicima, prijateljima ili donatorima”, naglasila je.

Članovi predsjedništva su Radomir Kujundžić (zamjenik) te Nina Antičić, Dražen Breglec, Mladen Delić, Gloria Gelo, Jurica Mikulić, Antonija Mršić, Milorad Nikitović, Siniša Resanović, Vlatko Silobrčić, Daniel Verbanac, Hrvoje Vranko i Ivan Vuković, tajnica Podružnice je Bojana Nikitović.

Poručuju kako su Zagrebu neophodne hitne promjene u modelu upravljanja i razvoja, čemu će podružnica Pametno Zagreb intenzivno pridonijeti.

Za “bolji grad”, borit će se, kažu, kroz javne tribine, akcije na terenu i idejna rješenja.

Komentiraj