Stožeri objavljuju podatke: Zasad nema novooboljelih od koronavirusa

Nacionalni stožer civilne zaštite jučer je objavio kako je u Hrvatskoj ukupno 2244 osoba oboljelo od koronavirusa. Oporavilo ih se 2046, dok je preminula 101 osoba. Na liječenju se još nalazi 97 osoba.

Županijski stožeri od jutra objavljuju podatke.

Brodsko-posavska

Peti dan zaredom na području Brodsko-posavske županije nema novooboljelih osoba, objavio je Stožer civilne zaštite te županije. Ukupno je u toj županiji broj dosad oboljela 41 osoba, a ozdravilo ih je 18 te je jedna preminula.

Vukovarsko-srijemska

U Vukovarsko-srijemskoj županiji u posljednja 24 sata nema novih pozitivnih osoba na koronavirus te je tako ukupan broj oboljelih osoba od početka epidemije 41, od čega je 40 izliječenih, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.

Sisačko-moslavačka

Nema novooboljelih od koronavirusa na području Sisačko-moslavačke županije, a troje pacijenata koji još boluju od te zarazne bolesti dobro su i čekaju se njihovi negativni nalazi, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.

Krapinsko-zagorska

Nakon što 29 dana zaredom na području Krapinsko-zagorske županije nije bilo novooboljelih od koronavirusa, u protekla 24 sata ozdravila je i posljednja osoba koja je bila aktivna, čime je Krapinsko-zagorska županija postala korona free županija, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.

”Ne smijemo se opustiti, treba se i dalje pridržavati propisanih mjera. Nitko ne bi volio da se vratimo u iste cipele”, rekao je župan Željko Kolar.

Splitsko-dalmatinska

Na području Splitsko-dalmatinske županije nema novooboljelih osoba, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite.

Zagrebačka

rema podacima Zavoda za javno zdravstvo Zagrebačke županije, na tom području u posljednja 24 sata nisu evidentirani novi slučajevi zaraze koronavirusom, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite. Dosad je na tom području oboljelo 130 osoba, od čega je ozdravila 121 osoba, a četiri su preminule.

Zadarska

U Zadarskoj županiji u posljednja 24 sata nema novooboljelih osoba, javio je županijski Stožer civilne zaštite. U samoizolaciji je jedna osoba.

Šibensko-kninska

Četrnaesti dan zaredom nema novooboljelih osoba od koronavirusa u Šibensko-kninskoj županiji.

Četiri osobe još uvijek se oporavljaju od bolesti COVID-19, jedna se liječi u KBC-u Split, a ostale su tri na kućnom oporavku. U samoizolaciji je i dalje 57 osoba. U posljednja dva dana testirane su tri osobe, a od početka epidemije ukupno su uzeta 2363 uzorka.

Karlovačka

U Karlovačkoj županiji jučer su testirane 42 osobe. Svi nalazi pristigli su negativni. Danas će biti testirano oko 20 osoba kroz drive-in. Ukupno je testirano 2648 osoba.

Istarska

Stožer civilne zaštite Istarske županije objavio je da u toj županiji nema novooboljelih osoba. U posljednja 24 sata ispitana su 92 uzorka i svi su negativni na koronavirus.

Osječko-baranjska

Nema novooboljelih na području Osječko-baranjske županije, priopćio je županijski Stožer civilne zaštite. Tijekom posljednja 24 sata u KBC-u Osijek testirano je 137 uzoraka. I dalje je hospitalizirana jedna osoba, a 10 pacijenata nalazi se na kućnom liječenju.

Bjelovarsko-bilogorska

Bjelovarsko-bilogorska županija nema novih oboljelih od koronavirusa, a u protekla 24 sata testirano je još 13 osoba, izvijestio je županijski Stožer civilne zaštite. Na području te županije novih slučajeva nema već 42 dana. Od početka pandemije koronavirusa u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji bilo je 10 zaraženih i svi su ozdravili.

Virovitičko-podravska

Punih 25 dana Virovitičko-podravska županija nema novozaraženih od koronavirusa. I jučer testiranih 18 osoba bilo je negativno na COVID-19. Na prostoru županije od početka pandemije devet je osoba oboljelo od koronavirusa, od čega se šestero oporavilo, dvoje je još zaraženo, a jedan je muškarac preminuo od COVID-19.

Komentiraj