STOŽER POTVRDIO: U Hrvatskoj 11 novih slučajeva zaraze koronavirusom

Nacionalni stožer civilne zaštite u četvrtak je objavio novo priopćenje o stanju s koronavirusom u Hrvatskoj. U posljednja 24 sata zabilježeno je 11 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

“11 novooboljelih osoba u posljednja 24 sata, ukupno 2.269. Novooboljeli su iz Grada Zagreba, Zagrebačke, Istarske, Sisačko-moslavačke te Splitsko-dalmatinske županije. Ukupno je dosad testirano 70.995 osoba, 368 u posljednja 24 sata. U posljednja 24 sata jedna se osoba oporavila pa je ukupan broj oporavljenih 2.142. Na bolničkom liječenju je 9 osoba. Nema pacijenata na respiratoru. Nema novopreminulih. “, priopćio je Nacionalni stožer civilne zaštite.

Podsjetimo, u Zagrebu su od jučer potvrđena četiri nova slučaja koronavirusa. Sva četiri nova slučaja povezana su s Institutom Hrvoje Požar. Tamo je ukupno pet zaraženih, a prvi zaraženi je hospitaliziran u zagrebačkoj Zaraznoj.

Uz to su još dva slučaja potvrđena u Istri, a riječ je o dvije osobe iz Pule. Također su hospitalizirane.

Još troje potvrđeno je u Splitsko-dalmatinskoj županiji. Riječ je o dvije osobe iz Splita i jednoj iz Solina. Jedna osoba od troje novooboljelih je hospitalizirana.

Komentiraj