Stotine mališana ponovno će pjesmom pozdraviti Svetog Nikolu u Velikoj Gorici

Glazbena kuća Banfić

Vesela dječja grla ponovno će u Velikoj Gorici pjesmom dočekati Svetog Nikolu. Nema veselijeg koncerta kada od onih najmanjih, koji su jedva dosezali do mikrofona, do onih već malo ozbiljnihjih koji su krenuli u osvajanje pozornica zapjevaju na svoj najomiljeniji dan.

Stotinu raspjevanih dječjih glasova na Svetog Nikolu, 6. prosinca počastit će
pjesmom i prigodnim programom sve mališane, ali i odrasle koncertom u 19 sati u
dvorani POUVG Velika Gorica. Na njemu će sudjelovati polaznici škole pjevanja Glazbena kuća Banfić, predškolska skupina dječjeg vrtića Velika Gorica, predškolska skupina s posebnim programom ranog učenja stranog jezika dječjeg vrtića Velika Gorica.

Na tom posebno veselom događaju djeca će pjevati prigodne poznate božićne pjesme i
popularne domaće i strane hitove, nakon čega će i sam Sveti Nikola podijeliti darove
djeci koja su nastupala. Pridužiti će im se i posebni gosti Plesni klub TT, članovi i učenici Udruge Mungos Blues & Rock.

“Nema ništa ljepše nego vidjeti razdragana dječja lica koja pjesmom pozdravljaju Svetog Nikolu. Prošle godine prepuna dvorana oduševljeno je pozdravila mališane. I ove godine želimo da naše male zvjezdice ponovno zablistaju na pozornici. Zahvalila bih se svima koji su otvorili svoje srce za dječju pjesmu”, rekla je dance i pop zvijezda Ivana Banfić koja i organizira ovaj dječiji koncert.

Lani su razdragani mališani oduševili prepunu dvoranu POUVG Velika Gorica pa ne sumnjamo da če se i ove godine tražiti karta više.

Predprodaja karata: Memy (slastičarna i pizzeria)

Komentiraj