Stoper Plavih kalit će se u Varaždinu

Dinamo je odlučio crnogorskog stopera Stefana Milića poslati na posudbu u Varaždin gdje će boraviti najmanje do 18. siječnja sljedeće godine.

20-godišnjak je u Maksimir pristigao u srpnju ove godine iz podgoričke Budućnosti kojoj je prema neslužbenim informacijama pripala odšteta od 500.000 eura te 20% od eventualnog budućeg transfera. Petogodišnji ugovor s Dinamom potpisao još u veljači, ali je do konca prošle sezone ostao na posudbi u crnogorskom klubu s kojom je naposljetku kao kapetan momčadi osvojio naslov prvaka države. U dresu Budućnosti je odigrao 70 utakmica u kojima je postigao četiri gola.

Za prvu momčad Plavih debitirao je u 1. kolu nove sezone Prve HNL kada su u Maksimiru svladali Lokomotivu (6:0), a minutažu je zabilježio i u 2. kolu na gostovanju kod Istre 1961 gdje su slavili s 0:1. Početkom rujna na okupljanju mlade crnogorske reprezentacije utvrđena mu je zaraza koronavirusom kojeg je prebolio.

Dok je Milić pojačao kadar kojeg vodi Samir Toplak Tin Hrvoj se vratio u Maksimir jer je nakon manje od mjesec dana došlo do prekida dogovorene posudbe koja je trebala trajati do konca sezone. 19-godišnji desni bočni se već priključio Dinamu II koji se natječe u Drugoj HNL.

Komentiraj