ŠTO SPAJA Željku Markić i meksičku katoličku sektu ‘Nakovanj’

NACIONAL JE ISTRAŽIO što povezuje čelnicu Udruge U ime obitelji s meksičkim katoličkim radikalima okupljenima u tajnu sektu El Yunque koja se u ime Krista bori protiv homoseksualaca, agnostika, imigranata i Židova, a izravnoj je u vezi sa španjolskim pokretom Hazte oír

Tajni meksički lobi katoličkih radikala mogao bi biti temeljna i bitna međunarodna logistička i ideološka komponenta koja predstavlja inspiraciju, a možda je i na neki drugi način povezana s inicijativom U ime obitelji i njenom čelnicom Željkom Markić.

Riječ je o radikalima koji su pod imenom El Yunque (Nakovanj) spremni prolijevati krv za Krista te predstavljaju opasno tajno paravojno udruženje koje funkcionira unutar granica legalnog s ciljem utjecanja na opću svijest, promjenu javnog mnijenja te manipuliranje društvom. Ono se u svojoj čežnji i potrazi za Kraljevstvom Božjim na zemlji, istodobno bori protiv homoseksualaca, agnostika, imigranata i Židova. To je sukus opsežnog Nacionalova istraživanja provedenog uoči 11. svjetskog kongresa obitelji koji će se tijekom sljedećeg vikenda održati u Budimpešti. U organizaciju tog događaja, barem prema navodima njegove službene internetske stranice, bit će uključeni mađarski premijer Viktor Orban i nekoliko visokih dužnosnika njegove vlade. Tema skupa bit će pružanje podrške jačanju nacija koje podupiru obitelji, odnosno prema obitelji su prijateljski nastrojene, a sve to pod radnim motom „Making families great again“.

Pročitajte članak u cijelosti na našem digitalnom izdanju.

Komentiraj