ŠTO SE DOGAĐA U NK OSIJEK?! Portugalcu izrešetali auto, a sinoć fizički napali Engleza

Autor:

photo: NK Osijek

Englez Jamie Freeman, glavni skaut NK Osijek, fizički je napadnut u noći sa srijede na četvrtak oko 1:30!

‘Iz PU osječko-baranjske dobili smo preliminarnu informaciju kako je u to vrijeme napadnut 25-godišnji strani državljanin, a prema našim informacijama iz drugog izvora, riječ je upravo o mladom Britancu, koji je u Osijek stigao prije nekoliko mjeseci na poziciju glavnog klupskog skauta i prvog pomoćnika sportskog direktora Josea Bota’, javlja Jutarnji list i dodaje:

‘Iako je po društvenim mrežama već krenula priča kako je Freeman pretučen i da su u napadu na njega korištene šipke, prema našim informacijama to se ipak nije dogodilo tako. Freemana su napala dvojica mladića i zadala mu 1-2 dva udarca šakom, nakon čega su pobjegli’.

TALIJANI NE POŠTUJU HAJDUK ‘Gattuso se vratio na klupu. Daleko od odličnog nogometa’

‘Mladi Osijekov glavni skaut potom je nazvao policiju i potražio pomoć u bolnici, gdje su mu, kako doznajemo, utvrđene lakše ozljede. Tko su napadači i što je motiv napada još se ne zna, ali naravno da se odmah počelo špekulirati da bi to moglo biti povezano sa situacijom od prije dva tjedna, kada je hicima iz vatrenog oružja propucan službeni automobil Josea Bota’, piše Jutarnji list.

SELAHI PAŠALIĆU: ‘OSTANI’ Rijeka čeka milijune. Marco kao Labrović… Na izlaznim vratima

VIDEO Hrvatska – Španjolska (Berlin, subota 18:00)

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.