STJEPAN ČURAJ: “Mislim da je Miroslav Škoro janje u vučjoj koži”

Stjepan Čuraj iz HNS-a u utorak je za N1 govorio o predstojećim parlamentarnim izborima. Kaže kako su u vrijeme donošenja mjera vezanih za koronavirus u Vladi neke prijedloge oporbe prihvaćali, a neke, ovisno o tome jesu li oni bili izvedivi, nisu.

Smatra i da je najveći dio reforme obrazovanja proveden, te da se zbog toga isplatilo prije tri godine priključiti HDZ-ovoj vladi. “Mislim da se, s obzirom na urađeno, isplatilo prije tri godine učiniti ono što se činilo nezamislivo. Reforma obrazovanja je provedena, u resoru je puno toga učinjeno, i zahvaljujući tome možemo danas imati školu na daljinu. Mi prednjačimo u organizaciji nastave i mnogi su kopirali naša rješenja”, rekao je Čuraj.

Rekao je kako su oni Zakon o obnovi Zagreba napravili i isporučili, a da su od gradonačelnika čuli da ga i uz amandmane ne bi podržali. “Mi smo zakon dali i žao mi je što nismo dočekali njegovo izglasavanje. A ako je gradonačelnik rekao da se taj zakon svakako ne bi podržao, ne bi imalo smisla još dva mjeseca prolongirati rad Sabora”, rekao je HNS-ovac.

Kazao je da je Miroslav Škoro ‘janje u vučjoj koži’. “Ekipa oko njega nama je neprihvatljiva, oni su ekstremna desnica. Mi pred građane izlazimo s rezultatima, samostalno”, rekao je Čuraj. “Mi najmanje u dvije izborne jedinice imamo dobar rejting, tako da najmanje možemo računati na dva zastupnika, ali bit će i iznenađenja”, zaključio je.

Komentiraj