STIŽE ‘KRIZA’ Danas je zadnji dan s tri utakmice dnevno na ovom Europskom prvenstvu

Autor:

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Potrajalo je osam dana. Neki nisu mogli zbog posla, ali ima ‘junaka’ koji su odgledali svaku minutu svake dosad odigrane utakmice na Euru 2024. Danas je tužan dan. Zadnji s tri utakmice dnevno na ovom Europskom prvenstvu


Počelo je 14. lipnja otvaranjem Njemačke i Škotske i odonda do danas svaki je pošteni nogometni ‘ovisnik’ uživao, dan za danom.

Tri utakmice dnevno. Od nastupa naših ‘Vatrenih’ preko mega-derbija kao Španjolska – Italija i Francuska – Nizozemska do Slovačka – Ukrajina ili Gruzija – Turska.

Ima sretnika koji su sve vidjeli jer im to posao i obveze dopuštaju. Većina je morala preskočiti bar dio ono ranoposlijepodnevnog programa, ali za dvije večernje utakmice pola je Europe (i dobar dio svijeta, ovisno o vremenskoj razlici) bio pred televizorima.

ZNA SE NOVI GAZDA Rijeka objavila novost: ‘Dame i gospodo’…

Gledalo se na mobitelima po busevima. Neki su upali u totalnu zasićenost, a neki će od sutra utrčati u kriziranje. Nema više tekme u 15 sati.

Danas je zadnji dan s tri utakmice dnevno na ovom Europskom prvenstvu. ‘Ovisnici’, drž’te se. Od sutra imamo ili dvostruki program u 18 i 21 (zadnja kola po skupinama moraju se igrati u isto vrijeme) ili dvije utakmice dnevno u istom terminu kad počne nokaut-faza.

Koja traje četiri dana, od 29. lipnja do 2. srpnja. I onda, totalna ‘frka’: dva dana pauze! Prije nego počnu četvrtfinalne utakmice.

POLJUD: PRIJELAZNI ROK Gattuso u Hajduk direktno s Eura besplatno dovodi poznatog Švicarca

Nadajmo se da će u ponedjeljak od 21:00 u Leipzigu Hrvatska pobijediti Italiju i proći skupinu pa da se ta divna nogometna ‘groznica’ i u nokaut-fazi nastavi s Vatrenima u igri!

Danas: 15:00 Gruzija – Češka, 18:00 Turska – Portugal, 21:00 Belgija – Rumunjska. Druga kola skupina E i F. Puni fenomenalni njemački stadioni, oduševljeni navijači iz cijele Europe.

Taj divni, divni nogomet…!

TRANSFERI, HAJDUK ‘Split je poseban grad. Da Džeko dođe… Kad Hajduk pobjeđuje to ti je kao hod po nebu’

OZNAKE: nogomet, euro 2024

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.