Stiže dokumentarni film o usponu američke reperice i pjevačice Lizzo

Dokumentarni film o američkoj reperici i pjevačici Lizzo odnosno Melissi Viviane Jefferson trebao bi biti gotov paralelno s izlaskom njezinog novog studijskog albuma ‘Special’ u srpnju ove godine.

Još uvijek neimenovani film u produkciji HBO Max producirat će Doug Pray koji je zaslužan za uspjeh hvaljenog dokumentarca ‘The Defiant Ones’ o Dr. Dreu i Jimmyu Lovineu. Dokumentarni film o Lizzo „ispričat će priču od njezinih skromnih početaka do njezina meteorskog uspona s intimnim osvrtom na trenutke koji su oblikovali njezin teško stečeni uspon do slave, uspjeha, ljubavi i međunarodne zvijezde.” – stoji u opisu filma koji se trenutno snima.

Skladateljica hita ‘Juice’ nada se da će nadahnuti nadobudne kreativce da se drže svojih snova dijeleći kako je prolazila kroz uspone i padove na putu da postane globalna superzvijezda. 34-godišnja Lizzo povodom filma je izjavila: “Tijekom odrastanja nisam ni sanjala da ću iskusiti sve stvari koje sam postigla u životu, a tek sam počela. Od ‘Cuz I Love You’ do moje dramatične svjetske turneje, gubljenja i stjecanja ljubavi i stvaranja mog novog albuma ‘Special’, svi ćete vidjeti koliko je vremena, strpljenja, krvi, znoja i suza uloženo u ovo postupak. Potrebno je deset godina da postignete ‘uspjeh preko noći’ i nadam se da ću moći inspirirati druge mlade kreativce da nastave dalje.”

Klasično obučena flautistica nedavno je priznala da je i te kako vrijedna pažnje koja joj je poklanjana tijekom  karijere jer ju je zaslužila. “Zaslužujem svjetla reflektora. Zaslužujem pažnju. Talentirana sam, mlada sam, zgodna. I naporno sam radila. Morala sam proći sav taj put jer prije Lizzo nije bilo Lizzo.”

 

 

Komentiraj