Daniel Cormier nokautiao je najuspješnijeg UFC teškaša Stipu Miočića u prvoj rundi i postao prvak u dvije kategorije. Cormier je Stipi uzeo pojas u teškoj kategoriji, a već dvije godine je vlasnik i onog u poluteškoj.

Miočić je naslov uspio obraniti tri puta, čime je ušao u povijest budući da to nije uspjelo niti jednom UFC-ovom teškašu prije njega.

“Gubiti je šugavo, to je valjda svima jasno. Bio sam dvije godine na vrhu i uživao sam, ali sad ću najviše uživati u svojoj kćerkici koja se tek rodila. To je jedino što me zanima i čim sve ovo završi idem na avion”, poručio je Miočić nakon borbe.

“Dobio je na težini i strašno je udarao. Ne znam čime me točno pogodio, laktom, zar ne? Bio je neki čudan kut, ali moram mu čestitati. Ovo je njegova večer i svaka mu čast”, smatra.

“Zaista me uopće ne zanima tko će dobiti taj meč. Jedino što želim je vidjeti svoju obitelj i svoje dijete. Ništa drugo. Idem se odmoriti, a ne znam još koliko me neće biti. Naravno da ću se nastaviti boriti”, zaključio je Stipe.

Predsjednik UFC-a Dana White izjavio je kako ne smatra da je ovo Stipin kraj.

“Siguran sam da će se Miočić boriti i dalje, ali ne mogu reći kad. On je jedan od najboljih u povijesti i vratit će se”, smatra White.

Komentiraj