STING: ‘Veselim se povratku u Pulu i susretu s fanovima’

Eric Ryan Anderson, Filip Trezner, 57th & 9th Tour, Screenshot YouTube

Istinski gitarski rock spektakl povratničke Turneje 57th & 9th jednog od najvećih svjetskih glazbenika – Stinga, u Republiku Hrvatsku stiže u Pulsku Arenu (26. srpnja).

Ovaj legendarni glazbenik i aktivist svojoj već četiri desetljeća dugoj karijeri može pohvaliti s više od 100 milijuna prodanih albuma, brojnima nagradama, dvanaest solo albuma te vječnim hitovima iz razdoblja grupe Police.

Iako je pulska pozornica Stingu već dobro poznata, priznaje da ga još uvijek drži trema prije svakog koncerta.

“Veselim se povratku u Pulu i susretu s fanovima koji su mi lojalni već tolike godine. Ovaj će koncert biti noć puna odlične glazbe i svojevrsni presjek moje karijere uključujući pjesme s novog albuma. Iako sam neke pjesme otpjevao više od tisuću puta, uvijek pronađem nešto novo u njima, a zbog ovih izvrsnih glazbenika koji dolaze sa mnom, cijeli je materijal dobio neki novi život“, izjavio je poznati glazbenik ususret dolasku u Hrvatsku.

“Još me uvijek uhvati trema prije izlaska pred publiku i to je razlog zašto se toliko radujem svakoj turneji. Iako ću se u Hrvatskoj zadržati vrlo kratko, jer me već drugi dan očekuje nastup u Italiji, potrudit ću se pronaći vremena i malo se odmoriti“, otkrio je Sting.

Na pulskoj pozornici Stingu će se pridružiti i njegov sin, svestrani glazbenik Joe Sumner, a priliku da svijetu predstavi svoje hitove dobio je i domaći pop rock bend Buđenje.

Komentiraj