Sterling stao u obranu izviždanog Gomeza: “Ja sam kriv, ne mogu vas slušati kako zviždite nevinom čovjeku”

Nogometaš Liverpoola Joe Gomez u visokoj pobjedi Engleske nad Crnom Gorom (7:0) ušao je u igru kao zamjena s klupe, a s tribina Wembleyja dočekali su ga zvižduci.

Nakon utakmice na društvenim se mrežama oglasio Raheem Sterling, koji je zbog sukoba s Gomezom izbačen iz reprezentacije za sinoćnji susret. “Svim navijačima Engleske – htio sam šutjeti o onome što se dogodilo, ali večeras moram opet progovoriti: Bilo mi je teško slušati kako mom suigraču zviždite za ono što je moja krivnja. Joe nije uradio ništa loše i teško mi je vidjeti da se nešto takvo događa skromnom čovjeku koji naporno radi.

Posebno je pogrešno zviždati mu nakon teškog tjedna koji je proživio. Preuzeo sam punu odgovornost i prihvaćam sve posljedice jer sam to ja izazvao. Osjećao sam kao da vam moram ovo reći. Sretan vam povratak kućama s utakmice”, poručio je na Twitteru Sterling.

I izbornik Engleske Gareth Southgate bio je tužan zbog zvižduka Gomezu. “Joe nije napravio ništa loše i niti jedan engleski reprezentativac ne bi smio biti tako izviždan. Svi su igrači razočarani”, rekao je.

Komentiraj